A thai masszázs egy ún. száraz masszázs, mely egy földre helyezett matracon történik, ruhában, olaj használata nélkül.
A masszőr a kézfejen kívül könyököt, térdet is használ, a legjobb hatás elérése érdekében. A masszázs időtartama alatt az egész testen végighalad, alaposan megdolgozva azt.
Ez a masszázsfajta meglehetősen intenzív, melynek a végén a meridiánokra gyakorolt akupresszúrás nyomásnak, illetve nyújtásnak köszönhetően testben és lélekben egyaránt felfrissülve, újjászületve érezhetjük magunkat!
 
Ennek a masszázstípusnak az alapja, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van a talp egy bizonyos pontjával. Nevével ellentétben tehát ez a kényelmes fotelben történő masszázs nemcsak a talp masszírozását, hanem a teljes láb, illetve a masszázs végén -szintén felfrissülésként-, a hátat, nyakat és a fejet is megdolgozza. A tökéletes hatás eléréséhez a masszőr egy fából készült botocskát is használ a reflexpontok eredményesebb ingerléséhez. A talpmasszázs rendkívül hatékony a belső szervek aktiválásában, valamint a szervezet méregtelenítésében.
 
A hagyományos thai masszázsnál kevésbé intenzív, azonban hasonlóan hatékony masszázsfajta. Rendkívül nyugtató hatású, pozitívan befolyásolja a vérkeringést, frissíti az izmokat. Mivel az olajok a testbe jutva kezdik el kifejteni jótékony hatásukat, ami több óráig tart, a kezelés után ajánlatos pár órát várni a zuhanyozással.